۱۳۹۵-۰۱-۱۲

مقاله پايش فرآيند آبگيري ميوه به در محلول هاي اسمزي نمک، ساکارز و گلوکز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۹۰ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۳۹ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: پايش فرآيند آبگيري ميوه به در محلول هاي اسمزي نمک، ساکارز و گلوکز
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ميوه بِه
مقاله خشک کردن اسمزي
مقاله دفع آب تعادلي
مقاله جذب قند تعادلي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: عباسي سيدآباد وهاب
جناب آقای / سرکار خانم: شفافي زنوزيان مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: ايراني مهدي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين پژوهش، خشک کردن اسمزي ميوه به در محلول هاي اسمزي C1 (%10 نمک، ۳۰% ساکارز و ۳۰% گلوکز وزني/وزني)، C2 (%10 نمک، ۱۰% ساکارز و ۵۰% گلوکز وزني/وزني)، C3 (%10 نمک، ۵۰% ساکارز و ۱۰% گلوکز وزني/وزني)، C4 (%20 نمک و ۵۰% ساکارز وزني/وزني) C5 (%20 نمک و ۵۰%گلوکز وزني/وزني)، C6 (%50 گلوکز وزني/وزني)، C7 (60% گلوکز وزني/وزني)، C8 (70% ط گلوکز وزني/وزني)، محلول ۵۰%) C9 ساکارز وزني/وزني)،%۶۰) C10 ساکارز وزني/وزني)،%۷۰) C11 ساکارز وزني/وزني) و دما هاي ۲۵ و ۷۵ درجه سانتي گراد و در نسبت هاي وزني ۱:۵ و ۱:۱۰ (ميوه به به محلول اسمزي) مورد بررسي قرار گرفت. نتايج، نشان داد که محلول C11 داراي بيش ترين ميانگين دفع آب شده است (WL=0.369). همچنين محلول C5 داراي بيش ترين ميانگين جذب مواد جامد (SG=0.196).

© حقوق سایت محفوظ است