۱۳۹۶-۰۶-۲۷

مقاله مقايسه روند توسعه تخمدان ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شيرين و لب شور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۱ در مجله علوم و فنون دريايي ايران از صفحه ۴۷ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: مقايسه روند توسعه تخمدان ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شيرين و لب شور
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مطالعه بافت شناسي
مقاله توسعه تخمدان
مقاله آب شيرين و لب شور
مقاله قزل آلاي رنگين كمان

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فلاحتي مروست علي
جناب آقای / سرکار خانم: مجازي اميري باقر
جناب آقای / سرکار خانم: ابطحي بهروز
جناب آقای / سرکار خانم: علي زاده مرتضي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسي تاثير آب لب شور بر روند توسعه تخمدان ماهي قزل‌آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) و مقايسه آن با آب شيرين، از ماهيان قزل‌آلاي رنگين كمان با ميانگين وزني ۲۰۰±۵g استفاده شد. در طول ۱۴۰ روز دوره پرورش دما، pH و اكسيژن محلول در آب شيرين و لب شور يكسان و شوري آب شيرين و لب شور بترتيب ۰٫۴-۰٫۵ ppt و ۱۴٫۷ppt-14.3 بود.
نتايج حاصل از مطالعه بافت شناسي تخمدانهاي ماهيان نشان داد روند توسعه تخمدانها در آب لب شور سريعتر از اين روند در آب شيرين است، همچنين اين نتايج با تغييرات شاخصهاي گنادوسوماتيكGSI و هپاتوسوماتيك HSI مطابقت داشت.

© حقوق سایت محفوظ است