۱۳۹۶-۰۷-۱۴

مقاله مقايسه اثرات رژيم غذايي غني از روغن زيتون و روغن هيدروژنه بر ليپوپروتيين سرم، پراكسيداسيون چربي و ايجاد آترواسكلروز در خرگوش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۲ در مجله دانشگاه علوم پزشکي گيلان از صفحه ۱۸ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: مقايسه اثرات رژيم غذايي غني از روغن زيتون و روغن هيدروژنه بر ليپوپروتيين سرم، پراكسيداسيون چربي و ايجاد آترواسكلروز در خرگوش
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پراكسيداسيون چربي
مقاله تصلب سرخرگها
مقاله چربي ها
مقاله ليپوپروتيين ها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پاك نهاد زمزم
جناب آقای / سرکار خانم: مهدوي رضا
جناب آقای / سرکار خانم: عسگري صديقه
جناب آقای / سرکار خانم: نادري غلامعلي
جناب آقای / سرکار خانم: محجوب سلطانعلي
جناب آقای / سرکار خانم: رجبي پروين
جناب آقای / سرکار خانم: كريم آباده نازنين

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بسياري مطالعات پيشنهاد کرده اند که مصرف روغن هيدروژنه ممکن است خطر بيماري کرونر قلب را افزايش دهد، اين در حالي است که مصرف چربي هاي غني از MUFA از اين نظر خطر کمتري دارد.

© حقوق سایت محفوظ است