۱۳۹۵-۰۴-۰۳

مقاله مطالعه اثر سازگارکننده هاي مختلف بر خواص مکانيکي کامپوزيت کاه گندم – پلي اتيلن سبک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر سازگارکننده هاي مختلف بر خواص مکانيکي کامپوزيت کاه گندم – پلي اتيلن سبک
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بسته بندي مواد غذايي
مقاله زيست تخريب پذير
مقاله کامپوزيت
مقاله کاه گندم
مقاله پلي اتيلن سبک
مقاله سازگارکننده

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رضايي مانا
جناب آقای / سرکار خانم: تاج‌ الدين بهجت
جناب آقای / سرکار خانم: محمدي ثاني علي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين تحقيق، نوعي کامپوزيت به منظور استفاده در بسته بندي مواد غذايي با ويژگي زيست تخريب پذيري توليد شد. در اين فرآورده مرکب، از ماده پليمري پلي اتيلن سبک در نقش ماده زمينه، پودر ليگنوسلولزي کاه گندم به عنوان پرکننده و سازگارکننده هاي MAPE (مالئيک انيدريد پلي اتيلن) PEG(400) و PEG(600) (پلي اتيلن گليکول ۴۰۰ و ۶۰۰) استفاده گرديد و با انجام آزمون هاي مختلف مکانيکي (کشش، خمش سه نقطه و ضربه) سعي شد بهترين ترکيب از نظر تاثير عوامل سازگارکننده، تهيه گردد. نسبت ماده زمينه به فاز پرکننده در سطوح نسبي ۷۰ به ۳۰، ۶۰ به ۴۰، ۵۰ به ۵۰ و ۴۰ به ۶۰ در محصول مرکب به کار گرفته شد و هر يک از مواد سازگار کننده براي هر يک از نسبت هاي فوق در سه سطح ۰ و ۷ و ۱۰، درصد مورد استفاده قرار گرفت. نتايج، نشان داد که MAPE، بهترين سازگارکننده از نظر بهبود ويژگي مقاومت مکانيکي است. نوع سازگار کننده، تاثيري در بهبود ويژگي مقاومت ضربه نداشت و کليه تيمارها در ويژگي مقاومت خمش نسبت به نمونه شاهد، بهبود نشان دادند.

© حقوق سایت محفوظ است