۱۳۹۵-۰۱-۱۲

مقاله فرمولاسيون ماست طعم دار ميوه اي قالبي با استفاده از رنگ دانه طبيعي و بررسي ويژگي هاي آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۱ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: فرمولاسيون ماست طعم دار ميوه اي قالبي با استفاده از رنگ دانه طبيعي و بررسي ويژگي هاي آن
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماست طعم دار
مقاله بتالائين ها
مقاله فعاليت آنتي اکسيداني
مقاله ترکيبات فنولي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غياثي حسن
جناب آقای / سرکار خانم: مقصودلو يحيي
جناب آقای / سرکار خانم: خميري مرتضي
جناب آقای / سرکار خانم: صادقي ماهونك عليرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين پژوهش به منظور افزايش تنوع فرمولاسيون هاي ماست از عصاره چغندر قرمز به مقدار ۰، ۱٫۵، ۲ و ۲٫۵% و عصاره طعمي ميوه (توت فرنگي) به مقدار ۰، ۶، ۸ و ۱۰%، جهت تهيه ماست طعم دار ميوه اي قالبي با ۴٫۲% چربي، استفاده شد. ويژگي هاي حسي، رنگي، فعاليت آنتي اکسيداني و مقدار ترکيبات فنولي محلول در آب ماست طعم دار ميوه اي بهينه شده و ماست ساده طي ۲۱ روز دوره نگه داري، بررسي شد. نتايج حاصل، نشان داد که ۶% عصاره طعمي ميوه و ۲% عصاره چغندر قرمز، مناسب ترين مقادير، جهت تهيه ماست طعم دار توت فرنگي هستند و پذيرش کلي آن به طور معني داري بيش تر از ماست ساده مي باشد. کاهش معني داري در ويژگي هاي حسي و رنگ ماست طعم دار ميوه اي در طول دوره نگه داري مشاهده نشد. همچنين، عصاره چغندر قرمز موجب شد تا ترکيبات فنولي محلول در آب و فعاليت آنتي اکسيداني آن (که تاثيرات سلامت بخشي بر بدن دارند)، در طول مدت نگه داري، بيش تر از ماست ساده باشد.

© حقوق سایت محفوظ است