۱۳۹۶-۰۷-۱۵

مقاله جز به جز سازي چربي پيه گاو براي مصارف مناسب غذايي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۳ در مجله علوم و صنايع غذايي از صفحه ۱۱ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: جز به جز سازي چربي پيه گاو براي مصارف مناسب غذايي
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله كمبود روغن
مقاله چربي پيه گاو
مقاله جز به جز كردن خشك
مقاله جز به جز كردن با حلال
مقاله مصارف خاص

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بشيري پرويز
جناب آقای / سرکار خانم: فاطمي حسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بررسي حاضر، جز به جز سازي كريستالي چربي پيه به روشهاي خشك و با استفاده از حلال هگزان در دماهاي مختلف صورت گرفت و از اين ماده اجزايي با ويژگيهاي متفاوت به دست آمد. در روش خشک، نقطه ذوب چربي از ۴۵٫۶oc به ۳۲٫۳oc در اولئين حاصل از دومين عمل جز به جز سازي تغيير کرد. در محيط حاوي ۶۵ درصد هگزان، پس از يک مرحله جز به جز سازي، نقطه ذوب چربي از ۴۶٫۵oc به ۲۸٫۸oc کاهش يافت؛ اگر چه عمل جز به جز سازي در محيط حلال، کارايي به مراتب بيشتري دارا است، اما اين روش ـ به خصوص وقتي كه نسبت حلال به چربي در حد بالايي باشد ـ هزينه زيادي را در بر دارد. از اين نظر به غير از مواردي كه توليد فراورده اي با ارزش افزوده بالا مورد نظر باشد، استفاده از اين روش مناسب و اقتصادي نيست؛ لذا با توجه به نوع نياز اصلي از نظر روغن در كشور،‌ استفاده از روش خشك براي توليد بعضي اجزا روغني خاص مناسب به نظر مي‌رسد.

© حقوق سایت محفوظ است