۱۳۹۶-۰۶-۲۷

مقاله تصفيه بيولوژيكي پساب حاوي مواد قندي با استفاده از ميكروارگانيسمها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۳ در مجله علوم و صنايع غذايي از صفحه ۶۵ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: تصفيه بيولوژيكي پساب حاوي مواد قندي با استفاده از ميكروارگانيسمها
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پساب نوشابه سازي
مقاله كربن آلي كل
مقاله مخمر
مقاله آلودگي پساب
مقاله لجن فعال
مقاله كاهش TOC

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مقصودي ويدا
جناب آقای / سرکار خانم: قبادي نژاد زهرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کربن از منابع غذايي رشد ميکروارگانيسمها بوده و وجود آن با ساير مواد آلاينده در پساب برخي از کارخانه هاي مواد غذايي و راهيابي آن به منابع آب زيرزميني سبب مشکلات زيست محيطي متعدد مي شود. يکي از آلوده کننده هاي محيط زيست پساپ کارخانه نوشابه سازي بوده و در بعضي مواقع ژله شدن آن که در اثر مقدار زياد بار آلي افزوده شده به پساب مورد تصفيه مي باشد. در اين تحقيق ميکروارگانيسمهايي از سطوح مختلف کارخانه، همچنين از لجن فعال آن جدا شد. از ميان اين ميکروارگانيسمها مخمرها به علت فعاليت در محيطي با غلظت زياد قند و pH قليايي انتخاب شدند. از ميان ۱۲ مخمر، مخمر شماره (Pichia Satoi) 11 بيشترين کاهشTOC را نسبت به ساير مخمرها از خود نشان داد (۸۷٫۵ درصد کاهش). شرايط بهينه از نظر pH، دما و دور همزن براي اين مخمر به ترتيب ۹،۲۰۰ rpm 30°C بود.

© حقوق سایت محفوظ است