۱۳۹۵-۰۱-۱۲

مقاله بهينه سازي شرايط توليد ژلاتين از ضايعات ماهيان استخواني استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۱ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بهينه سازي شرايط توليد ژلاتين از ضايعات ماهيان استخواني استان خوزستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضايعات شيلات
مقاله ژلاتين
مقاله استخراج بهينه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: آبرومند علي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اين طرح در دو مرحله صورت پذيرفت: در مرحله اول، اثر شرايط pH (در دو شرايط قليايي و اسيدي) و نوع ماده اوليه (قباد، شير ماهي، صافي و كوسه ماهي) بر روي برخي از مهم ترين خواص كمي و كيفي ژلاتين مورد بررسي قرار گرفت. در مرحله دوم، طرح نيز اثر دما (در سه سطح ۷۰، ۷۵ و ۸۰ درجه سانتي گراد و pH (در دو سطح ۶٫۵ و ۶) بر روي ميزان راندمان ژلاتين ارزيابي گرديد. نتايج مرحله اول، نشان داد كه در صورت استفاده از شرايط قليايي و ضايعات فيله، مقدار ژلاتين حاصل حداكثر خواهد بود. با توجه به نتايج مرحله دوم طرح و با دماي ۷۰ درجه سانتي گراد و pH برابر با ۶٫۵، راندمان ژلاتين حاصل حداكثر و با بهترين كيفيت به دست خواهد آمد.

© حقوق سایت محفوظ است