۱۳۹۵-۰۱-۱۲

مقاله بررسي پارامترهاي موثر در توليد قند از پوست سبز گردو توسط اسيد سولفوريک غليظ با روش تاگوچي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۹۰ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۷ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسي پارامترهاي موثر در توليد قند از پوست سبز گردو توسط اسيد سولفوريک غليظ با روش تاگوچي
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوست سبز گردو
مقاله قند قابل تخمير
مقاله هيدروليز
مقاله بيواتانول
مقاله تاگوچي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: آراسته نوده علي
جناب آقای / سرکار خانم: ارجمند مهدي
جناب آقای / سرکار خانم: فنايي محمدعلي
جناب آقای / سرکار خانم: سيف كردي علي اكبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثير متغيرهاي اصلي موثر بر فرايند توليد قند قابل تخمير از پوست سبز گردو با استفاده از طراحي آزمايش هاي به روش هيدروليز اسيد غليظ مطالعه شده است. بر اساس نتايج آزمايش هاي قبلي، دما ۶۵، ۸۰، ۹۰ درجه سانتي گراد، زمان واکنش ۲، ۳ و ۴ ساعت، غلظت اسيد ۲۰%، ۴۰% و ۶۰% و جزء جامد ۵%، ۱۰% و ۱۵% براي بررسي انتخاب شده است. غلظت گلوگز، زايلوز، فورفورال و اسيد استيک با استفاده از HPLC اندازه گيري شده است و با استفاده از يک مدل رياضي دو مجذوري مدل شده است. مدل رياضي بر اساس آزمايش هاي مستقل اثبات شده و بر اساس آن شرايط بهينه حصول بالاترين ميزان گلوگز محاسبه شده است. در اين شرايط (غلظت اسيد سولفوريك ۳۶%، دماي واکنش ۹۰oC، جزء جامد ۱۵% و ۱۷۵ دقيقه) ميزان گلوگز، پنتوز، فورفورال و اسيد استيک به ترتيب ۱۲٫۷۲۴، ۲٫۹۲، ۳٫۱۸ و ۶٫۴۴ محاسبه شده است.

© حقوق سایت محفوظ است