۱۳۹۶-۰۷-۰۳

مقاله بررسي فرهنگ و سواد تغذيه اي زنان در شهر شيراز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۰ در علوم اجتماعي و انساني دانشگاه شيراز از صفحه ۷۵ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: بررسي فرهنگ و سواد تغذيه اي زنان در شهر شيراز
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توسعه
مقاله فرهنگ تغذيه
مقاله سواد تغذيه اي
مقاله شيوه مصرف

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: جهانگيري جهانگير
جناب آقای / سرکار خانم: رجبي ماهرخ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين پژوهش، فرهنگ و سواد تغذيه اي زنان در شهر شيراز، بررسي شده است. بران انجام اين تحقيق، ۴۹۹ زن در سنين بالاتر از ۱۵ سال با روش نمونه گيري طبقه بندي تصادفي انتخاب گرديدند. با توجه به اينكه زنان بعنوان مهمترين عامل در تهيه مواد غذايي و مشخص كردن سبد غذايي خانوار بشمار مي آيند، بهمين جهت آگاهي آنها از كيفيت مواد غذايي و تأثير آن بر سلامت و تأمين نيازهاي بدن و نيز باورهاي آنها در مورد نحوه استفاده از مواد غذايي، شيوه تهيه و نگهداري آنها، نقش عمده اي را در تغذيه خانوار ايفا مي كند.
يافته ها نشان مي دهد كه با وجود آگاهي تعدادي از زنان از بهترين شيوه هاي مصرف مواد غذايي، باز هم استفاده از شيوه هاي مطلوب،چندان متداول نيست. بطور كلي، در انتخاب مواد غذايي، بيشتر از اين كه نياز اعضاي خانوار در نظر گرفته شود، در دسترس بودن مواد و ذائقه اعضاي خانوار ملاك قرار مي گيرد.

© حقوق سایت محفوظ است