۱۳۹۵-۰۴-۱۷

مقاله بررسي ترکيب شيميايي و اثر ضد ميکروبي اسانس گياه نعناع فلفلي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پاتوبيولوژي مقايسه اي ايران از صفحه ۳۵۵ تا ۳۶۴ منتشر شده است.
نام: بررسي ترکيب شيميايي و اثر ضد ميکروبي اسانس گياه نعناع فلفلي
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نعناع فلفلي
مقاله اسانس
مقاله روش تقطير با آب
مقاله حداقل غلظت بازدارندگي
مقاله رقيق سازي در محيط آگار

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: كاظم الوندي رضا
جناب آقای / سرکار خانم: شريفان انوشه
جناب آقای / سرکار خانم: آقازاده مشگي مه زاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نعناع فلفلي با نام علمي Mentha piperita يکي از گياهان دارويي پر مصرف است که علاوه بر آثار درماني به عنوان طعم دهنده در توليد محصولات غذايي مختلف بکار مي رود. در اين بررسي پس از جمع آوري و خشک کردن برگ هاي گياه، به روش تقطير با آب (Hydro distillation) توسط دستگاه کلونجر (Clevenger apparatus) اسانس گياه استخراج شده و شناسايي ترکيبات اسانس به کمک دستگاه GC-MS صورت پذيرفت. اثرات ضد ميکروبي اسانس نيز با تعيين حداقل غلظت بازدارندگي (MIC) به روش رقيق سازي در محيط آگار (Agar dilution method) بررسي شد. مهمترين ترکيبات تشکيل دهنده اسانس عبارت بودند از: منتول (۳۹٫۸۱%)، منتون (۱۹٫۵۵%)، نئو منتول (۸٫۸۳%)، متيل استات (۸٫۶۴%) و ۱ و ۸-سينئول (۵٫۸۱). ميزان حداقل غلظت بازدارندگي اسانس بر روي باکتري هاي استافيلوکوکوس آرئوس، اشرشيا کولي و سالمونلا تيفي بترتيب ۱۵۰، ۳۰۰ و ۲۵۰ پي پي ام بدست آمد.

© حقوق سایت محفوظ است