۱۳۹۵-۰۱-۱۲

مقاله بررسي تاثير تعداد سلول سوماتيك بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي پنير گوسفندي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۹۰ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۷۱ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: بررسي تاثير تعداد سلول سوماتيك بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي پنير گوسفندي
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنير
مقاله شير گوسفند
مقاله تعداد سلول هاي سوماتيك
مقاله بافت
مقاله استارتر

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زارعي مهدي
جناب آقای / سرکار خانم: مرتضوي سيدعلي
جناب آقای / سرکار خانم: نجف نجفي مسعود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين مطالعه، اثر تعداد سلول هاي سوماتيك پايين (كم تر از ۳۰۰۰۰۰ سلول در ميلي ليتر) و بالا (بيش تر از ۱۲۰۰۰۰۰ سلول در ميلي ليتر)، مقدار استارتر (۱ تا ۳%) و زمان رسيدن (۱ تا ۱۲۰ روز) بر خصوصيات شيميايي (درصد كل مواد جامد، پروتئين، pH، نمك و چربي) پنير تهيه شده از شير گوسفندي بررسي شد. نتايج، نشان داد كه در پنير توليد شده از شير با تعداد سلول هاي سوماتيك بالا، ماده خشك، pH، چربي و پروتئين به طور معني داري كاهش يافت اما نمك افزايش داشت. همچنين در طي دوره نگه داري اين پنير، ويژگي هاي شيميايي (پروتئين، pH، ماده خشك و چربي) به طور معني داري كاهش يافت. ميزان استارتر نيز با مقدار پروتئين پنير رابطه معكوس داشت.

© حقوق سایت محفوظ است