۱۳۹۶-۰۶-۲۷

مقاله ايمونوگلوبولين زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولكولي تا كاربردهاي پزشكي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۰ در مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي بابل از صفحه ۴۷ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: ايمونوگلوبولين زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولكولي تا كاربردهاي پزشكي
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ايمونوگلوبولين Y
مقاله جداسازي
مقاله خالص سازي
مقاله تشخيص
مقاله درمان

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پورامير مهدي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ايمونوگلوبولين(IgY)Y  به دست آمده از زرده تخم مرغ ميتواند جايگزينIgG  هاي توليد شده توسط پستانداران شود. زرده تخم مرغ مرغ هاي ايمونيزه شده، منبعي سرشار و ارزان از آنتي باديهاي پلي كلونال ويژه است و مرغها عليه آنتي ژنهاي حفاظت شده پستانداران، پاسخ بهتري مي دهند.IgY  با فاكتورهاي روماتوييدي و رسپتورهاي FC پستانداران و باكتريها واكنش نمي دهد و خطاي مثبت را كاهش ميدهد. اما مشكل اصلي در جداسازي آن، حذف مقدار زيادي ليپيد است كه در زرده تخم مرغ وجود دارد. روشهاي متعددي براي جداسازي و تخليصIgY  از زرده تخم مرغ به كار ميرود از جمله: روش رقيق سازي با آب و كروماتوگرافي T-gel . IgY در تشخيص ايمني و درمان قابل استفاده است.

© حقوق سایت محفوظ است